Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /www/webvol6/o0/fnbx2evhelpsv5y/xn--lagaiphonebors-xib.se/public_html/system/library/encryption.php on line 8 Om Fix My Phone - Borås Centrum

Om Fix My Phone - Borås Centrum

Vi ger din mobiltelefon ett mer lekfullt och längre liv

Klicka här för att besöka www.fixmyphone.se

Privatperson eller företagare – alla har rätt till en hel och fungerande telefon – Det är anledningen till att vi erbjuder både service av din mobiltelefon och ett stort utbud av tillbehör som dels skyddar och som också ger dig möjlighet att få ut det mesta av din enhet.

Det är alltid lönsamt att laga din mobiltelefon eller läsplatta än att köpa en ny, vare sig det gäller iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Sony eller HTC. Marknaden reparationsmarknaden för mobiltelefoner har vuxit de senaste åren och för dig som kund är det inte alltid lätt att hitta en bra verkstad.

Årligen hjälper vi över 20 000 kunder genom vårt sätt att arbeta: snabba, hållbara och nära dig. Förutom en kunnig tekniker tycker vi att det är viktigt att du skall träffa en ödmjuk och vänlig expert som tar sig tid att hjälpa dig när du vänder dig till oss. 

Besök oss i centrala Borås för att laga din iPhone eller för att reparera din iPad

Butiken använder OpenCart
Laga iPhone Borås © 2019