Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /www/webvol6/o0/fnbx2evhelpsv5y/xn--lagaiphonebors-xib.se/public_html/system/library/encryption.php on line 8 Kostnadsfri felsökning iPhone 5, 5s, 5c

Kostnadsfri felsökning iPhone 5, 5s, 5c

Modellnummer: IP5-felsökning
Tillgänglighet: I lager
Pris: 0.00kr
Exkl. moms: 0.00kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

Kostnadsfri felsökning iPhone 5, 5s, 5c!

 

Kom in till oss på Fix My Phone i centrala Borås för att få en kostnadsfri felsökning på din iPhone 5, 5s, 5c. En tjänst till dig som inte vet vad som är fel på din mobiltelefon!

Vi börjar med att kontrollerar din iPhone både utvändigt och invändigt. Därefter ger vi besked om vad som är fel på din enhet och kommer gemensamt fram till en lösning som passar dig bäst. Skulle du vilja laga din telefon hos oss på Fix My Phone gör våra kunniga tekniker det till dig på 30 minuter - 4 timmar beroende på vad som är fel på mobilen. Alla reparationer sker redan samma dag och vi använder alltid kvalitetsdelar till reparationerna. Med andra ord kan mobilen hämtas ut redan efter ett par timmar.

Skulle du inte vilja laga din mobil efter undersökningen är det bara att hämta ut den i butiken igen, helt utan någon kostnad för dig!

Besök oss på Fix My Phone i centrala Borås så berättar vi mer. Välkomna!

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:Butiken använder OpenCart
Laga iPhone Borås © 2019